Spring naar inhoud

Over

dvl frame this

Hoi, Ik ben Jelle, tenminste voor familie en vrienden. Behalve op mijn werk. Dan ben ik Danielle.

Ik ben vrouw van…, moeder van 2 uitwonende kiddoos. In mijn dagelijks leven ben ik aan het werk als bemoeizorger en werk met mensen in de verslavingszorg, mensen die op straat hebben geleefd en zich moeilijk staande weten te houden in de maatschappij. Door verslaving en / of psychische problemen.

En weet je het kan iedereen overkomen. Of je nou van goede komaf bent of niet, als er in het leven iets flink tegen zit kan iedereen ineens een compleet ander leven hebben. Dat maakt ook dat ik naast mijn cliënten sta en niet erboven. Ik heb ook niet het idealisme om ze te willen “redden”. Nee ik ben er gewoon.

Dit is een pittige baan met veel verantwoordelijkheden en weten welke snaar je moet aanraken. Je bent een Bemoeizorger, je kan het niet leren. Ik werk met mensen met een pschysche kwetsbaarheid. Het is dankbaar en op zijn tijd ook zwaar werk.

Ter ontspanning heb ik natuurlijk mijn huisdieren, mijn fotografie, maar ook voor mijn andere creatieve uitspattingen maak ik graag tijd vrij. Zo doe ik onder andere aan art journaling, schilderen, scrapbooken, haken, noem het maar op en ik doe het of wil het graag leren. Kortom een creatieve duizendpoot, die liever bezig is om iets te maken, dan tv te kijken.

%d bloggers liken dit: